tirsdag den 2. oktober 2012

Island of Tea - SPECIAL

I vores forespørgsel her på bloggen efter te-testere, er Basilur The Island of Tea – SPECIAL - udvalgt som en af de 5 prisbelønnede teer, vi har sendt til smagstest rundt i blogverdenen - og nr. 2  begejstrede evaluering er allerede tikket ind fra bloggen Flet & Sjov, hvor du ved selvsyn kan læse om oplevelsen og førstehåndsindtrykket  af The Island of Tea – special lige her 

Du finder den smukke Island of Tea  kollektion hér

Fra evalueringen lyder det bla.: "Teen er pakket i en inderpose således at duft og smag bevares lige indtil den serveres. Vores oplevelse var en dejlig frisk kop te med skøn aroma og smag. Noget vi også bemærkede var at der ikke var meget garvesyre at spore, hverken i kop eller kande. Endnu et plus."


Basilur Tea er et af verdens mest trendsættende tefirmaer, som eksporterer Sri Lankas bedste te til store dele af verdenen, herunder USA, Australien, Rusland, Europa og mellemøsten.

Teen hentes bl.a. fra teplantager såsom Dimbulla og det højtliggende Nuwara Eliya, som er verdenskendt for at producere den fineste Ceylon Black Tea. Da Sri Lanka er et tropisk land med helt ideelle klimaforhold og nedbørsmængder hele året rundt, er det kun naturligt, at det tilsammen med mineralrige jordforhold og intens pasning af dygtige tedyrkere gør, at Basilur Tea kan dyrke, og eksporterer noget af verdens fineste te.

Det er derfor heller ingen tilfældighed, at noget af verdens bedste te også sælges i nogen af verdens smukkeste tedåser - har vundet Food Expo prisen 2012 og senest vundet guld.


Allan & Mille
House of Bæk & Kvist Aps


Klik på logoet og kom direkte til webshoppen - 
Har du endnu ikke modtaget vores inspirerende nyhedsbreve - så er det nok fordi du ikke er tilmeldt - 
hvorfor gå glip af sidste nyt om trend og tendenser?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It