søndag den 30. september 2012

Fruits & Flowers: EXOTIC TEA - 2 in 1


Basilur Fruits & Flowers Exotic UVA teen, har en silkeblød sensuel smag og en fantastisk aroma – en te, der virkelig beriger dine smagsløg. En vidunderlig mørk te tilsat en symfoni af æble, mango, ananas, hyben, morgenfrue og farvetidsel. En skøn efterårsblanding med pikant og intens fyldig smag. Eller alene med en sjat rom i. Smagen af kvalitet, der kan nydes hele livet.


Fruits & Flowers - 2 in 1 - Exotic Tea - finder du her
I vores forespørgsel her på bloggen efter te-testere, er Basilur Fruits & Flowers Exotic Uva – 2 in 1 - specielt udvalgt som en af de 5 prisbelønnede teer, vi har sendt til smagstest rundt i blogverdenen  - og den første  begejstrede  evaluering er allerede tikket ind fra bloggen KREAMAN - og du kan læse  om hendes oplevelse og førstehåndsindtryk  af EXOTIC TEEN  lige her
Basilur Tea er et af verdens mest trendsættende tefirmaer, som eksporterer Sri Lankas bedste te til store dele af verdenen, herunder USA, Australien, Rusland, Europa og mellemøsten.

Teen hentes bl.a. fra teplantager såsom Dimbulla og det højtliggende Nuwara Eliya, som er verdenskendt for at producere den fineste Ceylon Black Tea. Da Sri Lanka er et tropisk land med helt ideelle klimaforhold og nedbørsmængder hele året rundt, er det kun naturligt, at det tilsammen med mineralrige jordforhold og intens pasning af dygtige tedyrkere gør, at Basilur Tea kan dyrke, og eksporterer noget af verdens fineste te.

Det er derfor heller ingen tilfældighed, at noget af verdens bedste te også sælges i nogen af verdens smukkeste tedåser
.Allan & Mille
House of Bæk & Kvist Aps


Klik på logoet og kom direkte til webshoppen - 
Har du endnu ikke modtaget vores inspirerende nyhedsbreve - så er det nok fordi du ikke er tilmeldt - 
hvorfor gå glip af sidste nyt om trend og tendenser?

2 kommentarer:

  1. Så har jeg tilmeldt mig jeres spændende blog:)

    Mvh Rikke

    SvarSlet
  2. Hej Rikke - tusind tak - og et dejligt velkommen - herligt du har lyst til at følge med her.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It