mandag den 11. maj 2015

Neuro-Gastronomi: Runde tallerkener leger med din hjerne

MADTENDENSER 2015
Convenience mad - kravet til kvalitet fortsætter, men det skal gå hurtigere at tilberede aftensmaden. Digitalisering af indkøb og bestillinger - med apps bliver det muligt at springe køen over. 

Sundhed der kan nydes - den mentale sundhed er også vigtig, derfor skal vi igen til at nyde maden. Fiskevelfærd - der bliver større opmærksomhed på forhold for fangst og opdræt af fisk og stigende efterspørgsel på MSC-mærkede fisk.

 Shop Køkkengrej online hos House of Bæk & Kvist

Proteiner i alle afskygninger - over hele verden fortsætter jagten på proteinholdig kost, og måske det betyder flere linser - eller insekter - på tallerkenen. Neuro-gastronomi - forskning kortlægger, hvordan andre sanser end dem på tungen, kan påvirke, hvordan maden smager.

FØLG NYHEDSBREVET OG FÅ DE SENESTE NYHEDER, TRENDS, EKSKLUSIVE TILBUD & TRICKS 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It