mandag den 4. maj 2015

I aften tænder vi lys!

I aften er det 70 år siden, at budskabet om befrielsen kom. I aften er det tid til at mindes de faldne, markere og reflektere. Sæt lys i vinduet - tag en stille tænkepause. Reflekter over betydningen af det, der skete for 70 år siden. Det vil vi gøre
Makering af 70 årsdagen for Danmarks befrielse@houseofbk.com

Rigtig mange danskere har set eller genset filmatiseringer som "Flammen og Citronen", og senest "Hvidsten Kro-Gruppen" i aftes. 

Makering af 70 årsdagen for Danmarks befrielse@houseofbk.com
I dag er det 70 år siden, at Danmark blev befriet. Det udløste dage med ubeskrivelig lykke, uforløst vrede, drab  - og i kølvandet på en "aldrig mere 9. april",  politiske kompromiser.
Makering af 70 årsdagen for Danmarks befrielse@houseofbk.com
Den 4. maj er den ultimative og mest symbolladede af Besættelsens mindedage, idet den på sin meget særegen danske måde forener fest, livsglæde og troen på på et bedre liv. Sådan blev det også i vid udstrækning, den moderne velfærdsstat tog afsæt i det befriede Danmark. Men en forudsætning for den udvikling var at få ordnet landets sikkerhedspolitiske situation, og her kom den 9. april-syndromet til at spille en særlig aktivistisk udenrigspolitisk rolleFØLG NYHEDSBREVET OG FÅ DE SENESTE NYHEDER, TRENDS, EKSKLUSIVE TILBUD & TRICKS Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It