onsdag den 28. januar 2015

....farven forbliver gul[d]

Et liv som iværksætter i en branche med mange udfordringer og mange veje at gå - vi takker for den fine velkomsthilsen fra en stor dansk iværksætter, der ønsker at give têten videre - come and join us - læs mere her her og her

www,houseofbk.com

"kai dige bach a-s håber at alle har fået en god start på 2015..
Hos os er de første lejere begyndt at flytte ind i Flagskibet, samt i vores andre omkringliggende lejemål. I den anledning vil vi gerne byde velkommen til ”Human Assist”, ”Webfilter”, Leadsense ApS, ”Det lette Måltid”, ”IC-SYS ApS” og ”Stratman Consulting”, ”House of Bæk & Kvist ApS”,, ”Coaching People”, ”Buy back IT”. Vi håber at I bliver glade for at være en del af Hjortespring Erhvervsby.
Derudover er nogle af vores eksisterende lejere flyttet til nye lokaler. TaNoMa ApS flyttet fra Klausdalsbrovej 493 og ind i Flagskibet og CarmaKoma flyttet til større lokaler på Gammel Klausdalsbrovej 493-495, vi håber I bliver glade for de nye lokaler.

Det har altså været ”storindflytningsmåned” i Hjortespring Erhvervsby, men vi vil gøre alt for ALTID at have plads til endnu en energisk iværksætter."


Følg os på forskellige platforme:
  
              
  
          FØLG NYHEDSBREVET OG FÅ DE SENESTE NYHEDER, TRENDS, EKSKLUSIVE TILBUD & TRICKS 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It