fredag den 12. september 2014

Pure Nature - AESHNA CYANEA (guldsmed)

Der er noget med naturens enkelthed. Vi stoler ganske enkelt på den. Måske er det også årsagen til, vi her hos House of Bæk & Kvist, gang på gang lader os fascinere af ting, der spirer og gror.


House of Bæk & Kvist

Med brugskunst, og især julepynt fra Oi Soi Oi får du produkter i lækre naturlige materialer med et smukt nordisk udtryk. Oi Soi Oi er fairtrade, og de mange timers nænsomt arbejde danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter - den smukke nordiske stil og høje asiatiske håndværksmæssige kvalitet, er det, der kendetegner DNA'et i Oi Soi Oi's produkter.  Lakvarer fra Oi Soi Oi er lakeret efter gamle traditionelle vietnamesiske teknikker. Lakskrinet er lakeret 18 gange. Arbejdsprocessen er lang. Det tager omkring 40 dage at producere et lakskrin..House of Bæk & KvistOi Soi Oi

Hagedornhagen laver smukke fotografier, der står knivskarpt og er fulde af detaljer. Dette fine billede af en guldsmed er ingen undtagelse.


House of Bæk & Kvist

De to danske fotografer Mads og Anders har, ligesom os,  en forkærlighed for kryb og insekter, derfor optræder disse ofte på deres plakater. De to natur-entusiaster har selv fotograferet insekterne, behandlet billederne og efterfølgende trykt dem på lækkert papir af høj kvalitet. I sortimentet finder du både plakater af flora, sommerfugle, biller og andre insekter. Så hvis du også – som Mads og Anders – synes at naturens  skabninger er meget smukke, så er Hagendornhagens naturlige univers helt sikkert noget for dig.


Hagedornhagen

FØLG NYHEDSBREVET OG FÅ DE SENESTE NYHEDER, TRENDS, EKSKLUSIVE TILBUD & TRICKS 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger noget specielt eller hvis du har forslag til varer, der passer ind i vores sortiment.
.Allan & Mille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It