tirsdag den 20. august 2013

Formland UP/GRADE #2 Mobilt drivhus - www.houseofbk.com

Mobilt drivhus: Prisen som årets iværksætter i produktkategorien blev URBAN GREENHOUSE med disse fine ord som begrundelse: 


"En virksomhed som gør verden til et lidt bedre sted". 
Al grund til at være glad og meget stolt!

House of Bæk & Kvist ønsker tillykke.


www.houseofbk.com


Blandt andet har bevidstheden omkring fødevarer sat sig dybt i det moderne bymenneske. Det har skabt begrebet »urban farming«, hvor der bliver dyrket friske grøntsager midt på stenbroen.



Drivhuset er tiltænkt bymennesker, og kan stå og flyttes rundt i baggårde og på større tagterrasser. Det var i første omgang kun tiltænkt Line Grüners  egne grønne fingre, men hen over sommeren steg efterspørgslen fra private samt en lang række institutioner som plejehjem, der ønskede at have et mindre drivhus til deres beboere.




Derfor har Line Grüner nu lagt planerne om at blive lærer midlertidigt på hylden, og kastet sig ud i et iværksættereventyr. Hendes eksamensprojekt, et mobilt drivhus, er blevet sat i produktion under navnet Urban Greenhouse. Hun har indgået en aftale med en dansk vinduesproducent, som producerer drivhusene for hende. Husene sælger hun direkte til kunderne gennem en webshop.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It