lørdag den 10. august 2013

aSHELF sound and design united hylde hos www.houseofbk.com

aSHELF fra den danske designvirksomhed KREAFUNK er en dock forklædt som en hylde, som afspiller både iPhone og iPod, plus den kan leveres med bluetooth så andre mobiltelefoner også kan tilkobles.


aSHELF by KREAFUNK er skandinavisk fashioninteriør i form og funktion: både en hylde og et lydsystem. Hyldens minimalistiske design falder i et med det rum den placeres i, og er samtidigt en usynlig lydkilde, der kan spille dit rum op.


www.houeofbk.com

aSHELF‬ by ‪KREAFUNKer en hylde med indbygget idock og lydsystem ‪ flot finish og minimalistisk ‪design‬ i matlakeret. Hæng   aShelf i dit køkken, på badeværelset, stuen eller børneværelset. Kort sagt, alle de steder, hvor du bare ønsker god lyd,  men ikke ønsker at have højttalere til at stå.


www.houseofbk.com

aSHELF‬ by ‪KREAFUNK har indbygget 2x20W digital forstærker og 2x40W fuldtone højtalere, samt AUX-indgang, fjernbetjening medfølger.


www.houseofbk.com

aSHELF‬ by ‪KREAFUNK‬ har skjult vægbeslag og kan bære op til 15 kg.
Farve: Mat sort eller Mat hvid (fra Oktober 2013).
 Mål: 80x30x6cm.  


Kreafunk er allerede i gang med udviklingen af aShelf til iPhone 5 så de kan levere til begge modeller. Følg med på vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få besked når aShelf med dock til iPhone 5 bliver tilgængelig.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It