fredag den 26. juli 2013

Kokotte - stentøjsfad fra Nordal hos www.houseofbk.com


Urter og ukrudt er også på menuen på landets gourmetrestauranter. Gamle kornsorter, som emmer af spelt og ølandshvede æltes ind i moderne brød som aldrig før, og mormors mad er cool. 

www.houseofbk.com

Mange af de nyeste køkken- og madtrends er tilbageskuende og hylder det naturlige, det autentiske og det oprindelige. Seneste skud på den stamme tager os 13.000 år tilbage i tiden, tilbage til stenalderen, og kaldes både stenaldermad, hulemandskost, paleo og primal gastronomi.

www.houseofbk.com

Kokotten fra Nordal er et stilfuldt og alsidigt køkkenredskab – du vil elske den.

Klik på billederne, og/eller find mere inspiration i nyhedsbrevet -  
du finder det senest udkomne hér


Eller pin løs på pinterest 
Allan & Mille





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It