Kanden finder du hér |
Stempelkanden er en af de mest populære bryggemetoder. Den er nem og giver en dejlig blød kaffeoplevelse
Start med at fjerne hele stempeldelen og tilføj frisk kværnede kaffebønner. Som tommelfingerregl skal du bruge skefuld kaffe pr. kop.
- Fyld stempelkanden med varmt vand til ca. lige under tuden. Vandet skal helst være omkring 95 grader. Rør rundt for at fordele vandet mellem bønnerne.
- Sæt stempeldelen på plads og vigtigst af alt, vent. Det bedste resultat får du ved at lade kaffen trække i mindst 4 minutter.
- Pres stemplet langsomt ned, mens du holder fast i håndtaget. Nu er kaffen klar til at blive serveret.
- Du bør aldrig tvinge stemplet ned - går det stramt, så hæv stemplet lidt op og pres forsigtigt ned igen. Bliver det ved med at gå stramt, har du formentlig malet bønnerne for fint.
- Servér med det samme. En stempelkande til brygning af kaffe, bør serveres med det samme - oftest inden for 10 minutter. God fornøjelse.
Allan & Mille
House of Bæk & Kvist Aps
Klik på logoet og kom direkte til CRAZY WEEK - fra d. 6. - 14. oktober 2012
Ingen kommentarer:
Send en kommentar