tirsdag den 4. september 2012

Mad med historie og sjæl


Når det gælder kogebogen ”Fristelser fra mit køkken” af Saryn Muldrow, er vi helt tilbage til rødderne. Nemlig til køkkengryderne i Sverige, hvor hele madeventyret begyndte at simre for alvor i april 2011 – House of Bæk & Kvist har været med fra begyndelsen, hvor snakken og ideerne tog form i en idylisk gårdhave i den svenske ødegård.


Derfor kan vi også som eneste in the Art of Living shop tilbyde originalsignerede eksemplarer af kogebogen. En gave til dig selv eller lige til at forære væk.


Saryn, som er født i USA og opvokset i Danmark, har de seneste år været bosat i Sverige. Og det er da også de idylliske rammer fra hendes smukke fritidshus og den omkringliggende natur, der danner rammerne omkring de mange spændende opskrifter, der indgår i hendes nye bog.Opskrifterne spænder bredt, der er retter inspireret af barndommens USA, tiden som professionel fitnessudøver og Saryns liv i den svenske natur. Og der er masser af inspiration at hente for såvel vegetaren, som fiske- og kageelskeren, ligesom også de, som ønsker at spare på fedtet, er tilgodesetHusk  der er stadig mange gode og nye  KAMPAGNE-TILBUD


Allan & Mille
House of Bæk & Kvist Aps


Klik på logoet og kom direkte til webshoppen - Husk at  tilmelde dig nyhedsbrevet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It