tirsdag den 25. september 2012

Klassisk og æstetisk "Feeder string"Kampagnetilbuddet finder du hér

Frøerne og frugterne fra de afblomstrede stauder, buske og træer er ved at være spist op, og de korte dage efterlader kun få timer til at skaffe den livsnødvendige føde. Det er derfor fra nu af (og helt frem til det første kuld fugleunger forlader reden), at dine vingede venner har brug for hjælp.  Der findes omkring 25 "almindelige fugle" i den danske have, og ved at fodre og variere sammensætningen af foderet kan du tiltrække rigtig mange forskellige arter. Foderet skal helst være fuld af energi - jo federe det er, jo flere fugle bliver mætte.

Kampagnetilbuddet finder du hér

De klassiske mejsebolde er gode at supplere med på foderstrengen, og hvis du supplerer med andre typer foder, vil du automatisk tiltrække flere forskellige fuglearter. Du kan sagtens lave din egen foderblanding - som  en lille hyggelig familieaktivitet sammen med børnene, f.eks.

Æblesorbet:
Gem nedfaldsæblerne i kasser et køligt sted. Især når det fryser er det svært for fuglene at få væske nok, og de søde og saftige nedfaldsæbler er særdeles populær mad, for bl.a solsorten. - nedfaldsæbler er oplagte  at sætte på foderstrengen.Allan & Mille
House of Bæk & Kvist Aps


Klik på logoet og kom direkte til webshoppen - 
Har du endnu ikke modtaget vores inspirerende nyhedsbreve - så er det nok fordi du ikke er tilmeldt - 
hvorfor gå glip af sidste nyt om trend og tendenser?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It