fredag den 17. august 2012

Har du hørt en butsnude kvække?Varenr.: BK-45211-Frog-Garden Ball
Hvornår er det bedst at få den hjem? 
Hvad farve skal den være? 
Kan den være alene? 
Hvad skal den hedde?

Butsnudet frø, graver sig ned i tørre og varme perioder om sommeren. Sommeren og efteråret igennem æder den sig tyk og fed for at kunne modstå vinteren, og sidst på efteråret graver den sig ned, til det bliver forår.


Butsnudet frø, Rana Temporaria, er den mest almindelige frø i Danmark. Ligesom skrubtudsen og alle andre padder, er den fredet i Danmark. Den lever hovedsagelig af snegle, regnorme, larver og lignende, men den kan også fange og spise f.eks. bier og hvepse, mariehøns, sommerfugle og andre insekter. Selvom frøen spiser nogle af nyttedyrene som f.eks. mariehøns og regnorme, skal vi passe på dem, for de kan hjælpe med at holde sneglebestanden ned.

Allan & Mille

House of Bæk & Kvist Aps


Klik på logoet og kom direkte til webshoppen

2 kommentarer:

  1. @Tove: Se, sådanne tilbagemeldinger bliver vi rigtige glade for. Der er indkøbt 4 forskellige slags deco kugler med forskellige dyremotiver. I dag tager vi på fotoshooting og håber at få nogle skarpe i kassen, så I ved selvsyn kan se, hvordan deko-kuglerne kan tage sig ud. Hver enkelt er unik - og som altid er der tale om begrænset parti.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It