tirsdag den 7. august 2012

Fristelser fra mit køkken


House of Bæk & Kvist har fra første færd været med i Saryns vej til udgivelse af hendes første opskriftsbog: "Fristelser fra mit Køkken" - de første spirer blev strøet i april 2011 i Saryns sommerresidens i Sverige. 

Derfor er det også en stor glæde, at kunne være blandt de første webshops (og den første i vores branche) i Danmark, som eksklusivt forhandler "Fristelser fra mit køkken" af fitnessdronningen Saryn Muldrow. Bogen udkommer på dansk i medio august 2012.

Bogen er på 112 sider med mottoet:"Lidt, men godt" indeholder bl.a. fedtfattige opskrifter fra Saryn Muldrows fitness karriere, hendes barndom, hendes liv i det svenske og retter, som hun selv holder rigtig meget af, for ikke at glemme lækkert bagværk. Det er med andre ord en god blanding med lidt for enhver smag og krydret med Saryns egne fotografier af både mad og naturen!
Bogen udkommer på dansk i medio august 2012, men lander om få øjeblikke på vores lager.

Bogen er på 112 sider

DKK 198,00

Vær blandt de første til at få bogen - du kan forhåndsreservere den allerede nu ved at skrive i kommentarfeltet underneden. 


Eller bestille den via vores hjemmeside - lige hérAllan & Mille

House og Bæk & Kvist ApsKlik på logoet og kom direkte til vores webshop

2 kommentarer:

 1. Ja, den kogebog har jeg allerede..For Saryn er en af mine gode venner..Så jeg har en signeret af multikunstneren selv..Og jeg kan varmt anbefale alle at købe den. Der er mange skønne opskrifter og lækre billeder, som jeg mener hun selv har taget..Saryn kan male, fotografere, lave mad, og nu også kreere de mest fantastiske kager til både bryllupper, fødselsdage og dåb..Køb den. Der er opskrift på en dejlig æbletærte, nu der er sæson for gode danske æbler..

  Mange hilsner fra Birthe R. Nygaard

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikken en dejlig varm anbefaling. SKønt at høre, det er en dejlig kvalitetsbog med en mangfoldighed af opskrifter. Og som du rigtigt skriver er Saryn en multikunstner med et stort naturtalent. Apropos æbler - så se mere her: http://housebk.blogspot.dk/2012/10/man-far-lyst-til-apple-pie.html

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pin It